Bilge köyü katliamını anlatan bu film Ağalık sistemi, Kan davası ve Korucuların kendi aralarındaki Husumeti Halka Fatura etmektedirler. Sistemini yanlışların anlatan bu film gerçek olaylara dayanmaktadır.

Filmografi

1999–2000- Sınır Sinema Filminde Kostüm Asistanı

2002- Azad Adli TV Filminde Sanat Yönetmeni, yönetmen yardımcısı

2003-Doz [Dava] Sinema Filminde Sanat Asistanı Ve Oyunculuk

2004–2005- Dumanlı Yol Tv Dizisi Sanat Yönetmeni Reji Asistanı Ve Oyunculuk

2005–2006- Berivan Tv Dizisi Sanat Asistanı Ve Oyunculuk

2006-MEZOPOTAMYA KARANLIĞI(TARIYA MEZOPOTAMYA) yapımcı, oyuncu, yönetmen, senarist,

2006-Azap yolu dizi film. Oyuncu reji asistanı

2007-Mimar Sinan belgeseli. Reji asistanı

2007–2008-Sıla TV Dizisi Sanat Asistanı, Oyunculuk, reji asistanı

2008- Beyaz Melek Sinema Filmi Yapım Asistanı, sanat danışmanı

2009- Dilberin Sekiz Günü Yapım Asistanı, sanat danışmanı

2009-Saddam’ın Askerleri Sinema Filmi Yapım Sorumlusu Ve Oyuncu,yönetmen yardımcısı

0 0 deng
Article Rating
Bibe abone
Dazanîne bigre
guest
0 Comments
Lêvegerînen navê nivîsê
Hemû şiroveyan bibîne