gototopgototop

Kürt Sineması - Sînemaya Kurdî - Kurdish Cinema

Têketin-GirişEndamtî-Üyelik

Derhênerên din ên ku zedetirîn hatine şopandin - En takip edilen diğer yönetmenler

Qutîka Lêgerînê - Arama Kutusu

A+ R A-

Allan Amin

Oylayın / Deng bidin
(0 oy)

Allan Amin
From Wikipedia, the free encyclopedia
Allan Amin is an action director in India's Bollywood, Tollywood and Mollywood film industries. He received the Filmfare Award for Best Action in 2001, 2004 and 2006 for Mission Kashmir (2000), Qayamat: City Under Threat (2003) and Dus (2005).



Filmography

Casanovva (2011)
Players (2012)
Prince (2010)
Blue (2009)
Delhi-6 (2009)
Singh Is Kinng (2008)
Race (2008)
Naksha (2006)
The Namesake (2006)
Dhoom 2 (2006)
Rang De Basanti (2006)
Happy (2006)
Jai Chiranjeeva (2005)
Chocolate (2005)
Dus (2005)
Sarkar (2005)
Paheli (2005)
Kaal (2005)
Chehraa (2005)
Blackmail (2005)
Dhoom (2004)
Fida (2004)
Kyun...! Ho Gaya Na (2004)
Haasil (2004)
Main Hoon Na (2004)
Rules: Pyaar Ka Superhit Formula (2003)
Darna Mana Hai (2003)
Qayamat: City Under Threat (2003)
Bhoot (2003)
Haasil (2003)
The Hero: Love Story of a Spy (2003)
Rishtey (2002)
Road (2002)
Shakti: The Power (2002)
Agni Varsha (2002)
The Legend of Bhagat Singh (2002)
Na Tum Jaano Na Hum (2002)
Moksha: Salvation (2001)
The Warrior (2001)
Aks (2001)
Love Ke Liye Kuchh Bhi Karega (2001)
Mission Kashmir (2000)
Thakshak (1999)
Hu Tu Tu (1999)
1947 Earth (1998)
Satya (1998)
Dil Se.. (1998)
Stiff Upper Lips (1998)
Bekhudi (1992)
Yoddha (1992)

Bu kategoriden daha fazlası / Zêdetirîn: « Halil İbrahim Ergün (Oyuncu - Senarist) Zeki Ökten »

Şirove Bike - Yorum Ekle

Security code Nû bike - Yenile - Refresh

Derhenêrekê/î Rexne Bike - Bir Yönetmen Eleştir

24 Şub 2013
Havi İbrahim
Havi İbrahim

Havi İbrahim is a Kürt - Irak film yönetmeni. O taşındı İngiltere o çağdaş sanat eğitimi daha sonra 2001 yılında University of Lincoln ve sonra da televizyon ve film Tasarım...

Zêdetir-Devamı...
11 Mar 2013
Annegriet Wietsma
Annegriet Wietsma

Filmmaker en publicist sinds afronding van mijn studie Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Regie en productie van vele documentaires, televisieuitzendingen en bedrijfsfilms in uiteenlopende genres. Schrijver van verschillende...

Zêdetir-Devamı...
05 Mar 2013
Shirin Jihani
Shirin Jihani

Kurdish film director Shirin Cihani in Conference of Kurdish Women in Diyarbakir. This Conference, organized by Democratic Women's Movement. (24-25 April 2010) Cihani, from Kurdistan of İran and currently shootint...

Zêdetir-Devamı...
03 May 2013
Fırat Yavuz
Fırat Yavuz

1979 Hatay doğumlu. İlköğretim ve lise yıllarını Hatay’da geçirdi. 2005 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Bölümü Senaryo Yazarlığı’nı bitirdi. 2007’de Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sinema Bölümü...

Zêdetir-Devamı...
03 May 2013
Ömer Çakan
Ömer Çakan

6 Eylül 1987, Şırnak doğumlu. Çukurova Üniversitesi Radyo ve Televizyon Yayıncılığı Bölümünde ön lisans eğitimini bitirdikten sonra 2009’da Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümüne geçti, bu süre...

Zêdetir-Devamı...
26 Nis 2013
Shawkat Amin Korki
Shawkat Amin Korki

1973 Zaxo doğumlu Korki birçok kısa filme imza attı ve 2006 yılında ‘Tozlu Geçiş’ adlı ilk uzun metrajlı filmini çekti. Korki 2005 yılından beri Narin Films adlı bir şirketi bünyesinde...

Zêdetir-Devamı...
07 Oca 2013
Nazmi Kırık
Nazmi Kırık

Nazmî Kirik şanoger û hunermendê sînemayê Di sala 1976an de li Diyarbekirê ji dayik bû. Dibistana navincî li Qoserê lîseyê jî li Diyarbekirê xwend. Di dema perwerdehiya xwe de li Şaxa Amedê ya Navenda Çanda Mezopotamyayê...

Zêdetir-Devamı...
23 Oca 2013
Türkan ŞORAY
Türkan ŞORAY

Lakabı : SultanDoğum Tarihi - 1945, İstanbul

Zêdetir-Devamı...
26 Nis 2013
Aziz Çapkurt
Aziz Çapkurt

Aziz Çapkurt 1981 yılında Kars'ta doğdu. İlköğretim ve liseyi burada okudu. Daha sonra çeşitli TV dizilerinde ve filmlerinde reji asistanlığı yaptı. 2007 yılından beri Mezopotamya Sinema Kolektifinde çalışmaktadır. Bêdengî (Sessizlik)...

Zêdetir-Devamı...
08 Oca 2013
Hîşam Zaman
Hîşam Zaman

Hîşam Zaman derhênerekî kurd e. Hîşam Zaman di sala 1975'a de li başûrê Kurdistanê hatiye dinyayê. Di sala 2004'a de li dibistana Film li Lillehammer / Norwêcê xwendina xwe qedand.

Zêdetir-Devamı...
19 Şub 2013
Ubeydullah Hakan
Ubeydullah Hakan

1995 yılında Van’ın Gevaş İlçesi’nde doğdu. Lise mezunu olan Hakan, 2002 yılında Dicle Haber Ajansı’nda çalışmaya başladı. 2005 yılından beri profesyonel olarak foto muhabirliği ve kameramanlık yapıyor. ...

Zêdetir-Devamı...
23 Şub 2013
Ali Kemal Çınar
Ali Kemal Çınar

Diyarbakır, 1976 doğumlu. Diyarbakır'da yaşıyor. Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü'nden mezun oldu. Film üretimini doğduğu ve yaşadığı şehir olan Diyarbakır'da sürdürmektedir.

Zêdetir-Devamı...
11 Mar 2013
Herbî Salih
Herbî Salih

Jînenîgarî Herbî Salih li sala 1971 de dayikbû û gelek berhemde wek alîkar xebatê kiriye herwusa wekî leyîstîkvanekî (ekterî) jî xebitiye û nuha li Rêveberiya Sînema Duhok ê fermanbere

Zêdetir-Devamı...

Şopandina Derhênerên Dawî - En Son Bakılan Yönetmenler

Şîrîn Cihanî

Şîrîn Cihanî

Doğu Kürdistanlı yönetmen Cihani'nin aynı zamanda bir şair. Cihani Doğu Kürdistanli iki ...

Derhênerên Ku Nû Hatin Barkirin - Yeni Eklenen Yönetmenler

Ayhan Sarıgöl

Ayhan Sarıgöl

Doğum Tarihi - YÖNETMENLİĞİNİ YAPTIĞI KISA FİLMLER Kesit (Qilm) - 2013 .... Kurmaca1. Am...

Derhênerên Kurd - Kürt Yönetmenler

Karzan Şerabayanî

Karzan Şerabayanî

Karzan Şerabayanî derhênerekî kurd e. A native of Kirkuk, Karzan Sherabayani went to...

Hevpeyvîn - Röportajlar

Costa Gavras Röportajı

Costa Gavras Röportajı

Costa Gavras: Sinemayı tutkum ve nefretimle yapıyorum Ünlü Fransız sinemacı Costa Gavra...

онлайн фильмы

Têketin-Giriş

Şu anda 441 konuk çevrimiçi


Endamtî-Üyelik

Şu anda 441 konuk çevrimiçi

*
*
*
*
*

* İşaretli alanların doldurulması gerekir.