gototopgototop

Kürt Sineması - Sînemaya Kurdî - Kurdish Cinema

Têketin-GirişEndamtî-Üyelik

Derhênerên din ên ku zedetirîn hatine şopandin - En takip edilen diğer yönetmenler

Qutîka Lêgerînê - Arama Kutusu

A+ R A-

Allan Amin

Oylayın / Deng bidin
(0 oy)

Allan Amin
From Wikipedia, the free encyclopedia
Allan Amin is an action director in India's Bollywood, Tollywood and Mollywood film industries. He received the Filmfare Award for Best Action in 2001, 2004 and 2006 for Mission Kashmir (2000), Qayamat: City Under Threat (2003) and Dus (2005).



Filmography

Casanovva (2011)
Players (2012)
Prince (2010)
Blue (2009)
Delhi-6 (2009)
Singh Is Kinng (2008)
Race (2008)
Naksha (2006)
The Namesake (2006)
Dhoom 2 (2006)
Rang De Basanti (2006)
Happy (2006)
Jai Chiranjeeva (2005)
Chocolate (2005)
Dus (2005)
Sarkar (2005)
Paheli (2005)
Kaal (2005)
Chehraa (2005)
Blackmail (2005)
Dhoom (2004)
Fida (2004)
Kyun...! Ho Gaya Na (2004)
Haasil (2004)
Main Hoon Na (2004)
Rules: Pyaar Ka Superhit Formula (2003)
Darna Mana Hai (2003)
Qayamat: City Under Threat (2003)
Bhoot (2003)
Haasil (2003)
The Hero: Love Story of a Spy (2003)
Rishtey (2002)
Road (2002)
Shakti: The Power (2002)
Agni Varsha (2002)
The Legend of Bhagat Singh (2002)
Na Tum Jaano Na Hum (2002)
Moksha: Salvation (2001)
The Warrior (2001)
Aks (2001)
Love Ke Liye Kuchh Bhi Karega (2001)
Mission Kashmir (2000)
Thakshak (1999)
Hu Tu Tu (1999)
1947 Earth (1998)
Satya (1998)
Dil Se.. (1998)
Stiff Upper Lips (1998)
Bekhudi (1992)
Yoddha (1992)

Bu kategoriden daha fazlası / Zêdetirîn: « Halil İbrahim Ergün (Oyuncu - Senarist) Zeki Ökten »

Şirove Bike - Yorum Ekle

Security code Nû bike - Yenile - Refresh

Derhenêrekê/î Rexne Bike - Bir Yönetmen Eleştir

23 Şub 2013
Hamo Beknazarian
Hamo Beknazarian

Hamo Beknazarian (Armenian: Համո Բեկնազարյան; Russian: Амбарцум Бек-Назаров) (May 19, 1891 – April 27, 1965), also known as Hamo Bek-Nazarov or Amo Bek-Nazarian, was a Soviet Armenian film director.

Zêdetir-Devamı...
06 Oca 2013
Müjde Arslan
Müjde Arslan

Navê xwe ya rastî Mizgin Arslane. Di sala 1981an de li Mêrdînê hate dinê.Di salên xwendevaniya xwe de bi Ajansa Nûçeyan a Dîcleyê (DÎHA) dest bi rojnamevaniyê kir.Heman salî mîna...

Zêdetir-Devamı...
11 Oca 2013
Marc Forster
Marc Forster

Marc Forster di sala 1969’an de li Almanyayê hatiye dinyê. Senarîst û derhênerek Swîsreyî ye. Ew ji xwe re dibê Swîsreyî. Dema ku 12 salî bûye li fîlmê bi navê Apocalypse Now de Francis Ford Coppola...

Zêdetir-Devamı...
22 Şub 2013
Georgy Paradzhanov
Georgy Paradzhanov

Georgy Paradzhanov (1963) born in 1963 in Tbilisi. Graduated Theatre Institute in Tbilisi (1983), then VGIK (1994). In 2000 his documentary film “I’m A Seagull” participated in the 57th Venice...

Zêdetir-Devamı...
08 Oca 2013
Medet Dilek
Medet Dilek

1975’te Sivas’ta doğdu. Dilek 2000 yılında 25 + Kısa Film Atölyesi’nde sinema eğitimi aldı. 2001 yılında Gazi Üniversitesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ortanize ettiği “TV Filmi ve Programcılığı” kursunu tamamladı. ...

Zêdetir-Devamı...
23 Şub 2013
Şerif Gören
Şerif Gören

Yaşamı Çocukluğunun ilk yılları İskeçe’de geçti. 1956 yılında dönemin cumhurbaşkanı Celal Bayar adına verilen bir bursu kazanarak Türkiye'ye geldi ve İstanbul Erkek Lisesi'nde okula başladı. Daha sonra bir tanıdık vasıtasıyla Hürrem...

Zêdetir-Devamı...
19 Şub 2013
Muhsin Mahmelbaf
Muhsin Mahmelbaf

Muhsin Mahmelbaf (Farsça: محسن مخملباف , d.29 Mayıs 1957) İranlı yönetmen, senarist, film editörü ve film yapımcısıdır. Halen Asya Film Akademisi'nin başkanıdır.

Zêdetir-Devamı...
19 Şub 2013
Ahmet Soner
Ahmet Soner

1945 yılında Üsküdar’da doğan Ahmet Soner, Liseden sonra eğitimini sürdürmedi. Atıf Yılmaz, Lütfü Akad, Vedat Türkali, Yavuz Özkan, Şerif Gören gibi yönetmenlerle ve 1971'de Yılmaz Güney ile çalıştı. (İlk Ustam...)İlk kısa...

Zêdetir-Devamı...
05 Mar 2013
Eylem Kaftan
Eylem Kaftan

İstanbul doğumlu Eylem Kaftan boğazici üniversitesi felsefe bülümünden 1998 yılında mezun oldu. Boğazici üniversitesi yıllarında martı isimli kadın dergisinde yazılar yazdı. aynı zamanda sinema yazıları yazmaya basladı. ardından istanbul bilgi...

Zêdetir-Devamı...
23 Oca 2013
Zehra Derya KOÇ
Zehra Derya KOÇ

1977 yılında Mersin'de doğdu. Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümü’nden mezun olduktan sonra, eğitimine Galatasaray Üniversitesi Medya ve İletişim Çalışmaları bölümünde devam etti. Sinema ve fotoğraf alanındaki çalışmaları sürmektedir.

Zêdetir-Devamı...
23 Şub 2013
Kadir SÖZEN
Kadir SÖZEN

Doğum Tarihi - 1964, Gaziantep1964 yılında Gaziantep'te doğan Kadir Sözen orta öğrenimini 1986 yılında Almanya'da tamamladı. 1991'de Köln İktisadi Bilimler Akademisinden mezun oldu. Gazetecilik yaptı ve senaryolar yazdı.

Zêdetir-Devamı...
06 Oca 2013
Fide MOTAN
Fide MOTAN

Doğum Tarihi : 1948, UrfaAdresi : TRT Ankara Televizyonu, Drama Programları MüdürlüğüE-mail Adresi : fide.motan @ trt.net.tr

Zêdetir-Devamı...
23 Oca 2013
Mahir CANOVA
Mahir CANOVA

Doğum Tarihi : 1915, KavalaÖlüm Tarihi : 16 Şubat 1993

Zêdetir-Devamı...

Şopandina Derhênerên Dawî - En Son Bakılan Yönetmenler

Özgür Doğan

Özgür Doğan

Özgür Doğan, (* 1978 li Gimgim, Mûş, bakurê Kurdistanê) derhênerekî kurd e. Di xebata xwe ...

Derhênerên Ku Nû Hatin Barkirin - Yeni Eklenen Yönetmenler

Ayhan Sarıgöl

Ayhan Sarıgöl

Doğum Tarihi - YÖNETMENLİĞİNİ YAPTIĞI KISA FİLMLER Kesit (Qilm) - 2013 .... Kurmaca1. Am...

Derhênerên Kurd - Kürt Yönetmenler

Jabbar Salehi

Jabbar Salehi

Jabbar SALEHI For 12 years I have been working as film editor for the Kurdish and Ira...

Hevpeyvîn - Röportajlar

Mustafa Özgün Röportajı

Mustafa Özgün Röportajı

1)Mustafa Özgün biraz kendinizden bahseder misiniz? “Bu soru beni zorlar”. =) 2) Sinem...

онлайн фильмы

Têketin-Giriş

Şu anda 451 konuk çevrimiçi


Endamtî-Üyelik

Şu anda 451 konuk çevrimiçi

*
*
*
*
*

* İşaretli alanların doldurulması gerekir.