gototopgototop

Kürt Sineması - Sînemaya Kurdî - Kurdish Cinema

Têketin-GirişEndamtî-Üyelik

Derhênerên din ên ku zedetirîn hatine şopandin - En takip edilen diğer yönetmenler

Qutîka Lêgerînê - Arama Kutusu

Anasayfa - Mal » Derhêner » Derhênerên Din » Sülbiye Gunar
A+ R A-

Sülbiye Gunar

Oylayın / Deng bidin
(0 oy)

1973, Stuttgart, Almanya doğumlu. 

YÖNETMEN FİLMOGRAFİSİ 
Gözlerin Karamuk (Deine Augen Karamuk) - 2001

YÖNETMENLİĞİNİ YAPTIĞI KISA FİLMLER 
Saniye's Lust (Saniye'nin Arzusu) - 2003
İstanbul Modern Sinema, Türk-Alman Diyaloğu Film Gösterimleri. 12-20 Haziran 2009

Karamuk - 2002 .... Kurmaca
22. İstanbul Uluslararası Film Festivali, Gösterim. 2003

Maries Herz (Marie'nin Kalbi) - 2000
Kindheitsmuster (Çocukluk) - 1997
Von der Verführung (Baştan Çıkarma) - 1997
Vom Schicksal der Melone (Kavun Kaderi İtibaren) - 1996
Fifty - 1995
Das Unausdrückbare Nichts (Hiçbir Şey İfade Edilemez) - 1995


director
Sülbiye V. Günar was born in 1973 as the daughter of German and Turkish parents in Stuttgart, where she also grew up. Since 1995, she has been studying at the Film and Television Academy in Berlin, majoring in directing and screenwriting. Since 1994, she has gained diverse professional experience in the areas of editing, direction, casting and script continuity. Sülbiye lives in Berlin and London.

filmography
- Saniyes Lust (feature, 2003)
- Karamuk (feature, 2002)
- Maries Herz (short, 2000)
- Kindheitsmuster (short, 1997)
- Von der Verführung (short, 1997)
- Vom Schicksal der Melone (short, 1996)
- Fifty - Fifty (short, 1995)
- Das unausdrückbare Nichts (short, 1995)

festivals
37th Hofer Filmtage (Germany), 26th Göteborg Film Festival(Sweden), 53rd International Film Festival Berlin (Germany), 10th Festival Internazionale Cinema delle Donne Turin (Italy - 2nd Prize), 25th Festival International de Films de Femmes Créteil (France - Special Mention), 9th International Women´s Film Festival Dortmund (Germany), 22nd International Istanbul Film Festival (Turkey), Flying Broom Women´s Film Festival in Ankara (Turkey)

brooklynfilmfestival.org

Bu kategoriden daha fazlası / Zêdetirîn: « Annegriet Wietsma Seyhan DERİN »

Şirove Bike - Yorum Ekle

Security code Nû bike - Yenile - Refresh

Derhenêrekê/î Rexne Bike - Bir Yönetmen Eleştir

19 Şub 2013
Ersin Çelik
Ersin Çelik

ÖZGEÇMİŞ 14 Ekim 1984 yılında Malatya’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Malatya’da tamamladı. 2006 yılında Samsun OMÜ Fen Bilgisi Öğretmenliği bölümünü bitirdi. 2010 yılına kadar Dicle Haber Ajansı’nda muhabirlik, adliye muhabirliği...

Zêdetir-Devamı...
03 May 2013
Ömer Çakan
Ömer Çakan

6 Eylül 1987, Şırnak doğumlu. Çukurova Üniversitesi Radyo ve Televizyon Yayıncılığı Bölümünde ön lisans eğitimini bitirdikten sonra 2009’da Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümüne geçti, bu süre...

Zêdetir-Devamı...
11 Mar 2013
Deştî Mistefa
Deştî Mistefa

Jînenîgarî Deştî Mistefa li sala 1975 de li Bamernê (devera Bahdînan) de dayîkbû. Derhêneriya çend klîb û dramayê kiriye û çend bernameya amadekiriye.

Zêdetir-Devamı...
05 Mar 2013
Eylem Kaftan
Eylem Kaftan

İstanbul doğumlu Eylem Kaftan boğazici üniversitesi felsefe bülümünden 1998 yılında mezun oldu. Boğazici üniversitesi yıllarında martı isimli kadın dergisinde yazılar yazdı. aynı zamanda sinema yazıları yazmaya basladı. ardından istanbul bilgi...

Zêdetir-Devamı...
23 Oca 2013
Kudret SABANCI
Kudret SABANCI

8 Temmuz 1966, Bergama, İzmir doğumlu. Dokuz Eylül Üniversitesi, Sinema-TV Bölümü mezunu. Kudret Sabancı, adını ilk kez Laleli'de Bir Azize filmiyle duyurmasına karşın, bu onun ilk çalışması değildir.

Zêdetir-Devamı...
05 Oca 2013
Jamil Rostami
Jamil Rostami

Jamil Rostami 1971 doğumlu Sanandaj , Kürdistan Eyaleti , İran ) bir olan İranlı film yönetmeni Kürt kökenli.

Zêdetir-Devamı...
26 Mar 2013
Zeynel Doğan
Zeynel Doğan

Zeynel Doğan, Kürt yönetmen ve oyuncu. Daha çok Babamın Sesi çalışmasıyla tanınmaktadır Hayatı Elbistan doğumlu olan Doğan, 1979'dan 1990'lı yıllaraSuudi Arabistan'da[1] işçi olarak çalışan[2] bir babanın oğlu olarak dünyaya geldi. Annesi, Basê...

Zêdetir-Devamı...
12 Mar 2013
Pîran Baydemir
Pîran Baydemir

Di sala 1984 an de lli Amedê dayik bû, Derhênerê Kurd Pîran Baydemir di sala 2007 an de Koma Sînemayê ya Amedê naskir. Sê (3) Sala tevlî xebatên vê komê...

Zêdetir-Devamı...
07 Şub 2013
Dilek İyigün
Dilek İyigün

1981 yılında Ankara’da doğdu. 1999 yılında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne girdi. 2003 yılında Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üstü Kalsın isimli belgeselden önce “Sabun” adlı kısa filmde kurgucu...

Zêdetir-Devamı...
23 Şub 2013
Philippe Lioret
Philippe Lioret

Biographie C'est dans le domaine du son, filière atypique pour un futur réalisateur, que Philippe Lioret commence son parcours professionnel. Il apparaît ainsi au générique d'une vingtaine de films de 1980...

Zêdetir-Devamı...
11 Oca 2013
Îsmet Elçî
Îsmet Elçî

Îsmet Elçî (nav bi tîpên tirkî: İsmet Elçi) (* 2'ê adarê 1964 li parêzgeha Mûş) nivîskar û derhênerekî bi eslê xwe kurd e

Zêdetir-Devamı...
11 Oca 2013
Salim Salwatî
Salim Salwatî

Salim Salwatî derhênerekî kurd e. Salim Salwatî sala 1989'a dest pê kir di warê film de bixebite. Ta niha wî neh kurtefilm û sê belgefilm çêkirine. Wî 27 xelatên îranî û cîhanî wergirtine.

Zêdetir-Devamı...
23 Oca 2013
Ümit ELÇİ
Ümit ELÇİ

Rojbûn: 1 Çile 1948 Bûngeh: Silifke/Mersin Perwerdehî : Zanîngehê Bogaziçi Wêjeyê Îngilîzî, Master Londra Fîlm Dibistan

Zêdetir-Devamı...

Şopandina Derhênerên Dawî - En Son Bakılan Yönetmenler

Cahide SERAP

Cahide SERAP

Doğum Tarihi : 1919, YemenÖlüm Tarihi : 18 Mart 1981, İstanbul

Derhênerên Ku Nû Hatin Barkirin - Yeni Eklenen Yönetmenler

Ayhan Sarıgöl

Ayhan Sarıgöl

Doğum Tarihi - YÖNETMENLİĞİNİ YAPTIĞI KISA FİLMLER Kesit (Qilm) - 2013 .... Kurmaca1. Am...

Derhênerên Kurd - Kürt Yönetmenler

Huner Salem

Huner Salem

Hiner Salem (z. 9'ê adarê 1964, Akrê) derhêner, wênesaz û niviskarekî kurd e. Bi 17 saliy...

Hevpeyvîn - Röportajlar

Aydın Orak Röportajı

Aydın Orak Röportajı

Aydın Orak Sayfası

онлайн фильмы

Têketin-Giriş

Şu anda 438 konuk çevrimiçi


Endamtî-Üyelik

Şu anda 438 konuk çevrimiçi

*
*
*
*
*

* İşaretli alanların doldurulması gerekir.